divendres, 26 de setembre de 2008

Maragall dimissió!

"El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya insta als centres educatius a certificar fins el 13 de juny que faran la tercera hora de castellà que preveu el decret del Ministeri d'Educació espanyol de finals de 2006. En les instruccions enviades el 31 de març a tots els centres, Educació obliga les escoles a especificar com aplicaran la tercera hora en llengua castellana, i els adverteix que si no compleixen no tindran autorització per tirar endavant el projecte lingüístic de l'escola.Esquerra independentista denuncia aquest atac frontal del Departament i el Ministeri a l'autonomia dels centres que trenca el pacte que ERC i PSC van signar amb el DECRET 142/2007 publicat el juny del 2007 i constata que una vegada més es certifica la deslleialtat dels socialistes catalans vers el país i la seva subordinació als interessos del PSOE."

Aquest atac, més repetitiu que l'allioli, alhora que lamentable, ha demostrat una vegada més el "perfum encantador" dels socialistes està podrit per l'espanyolisme popular. Que aquest senyor, el senyor Ernest Maragall, vingui mirant de vendre la moto, de que el castellà és bonic i altres històries de pa sucat amb oli, convenceran a més o menys persones. Però que insti a les escoles, a acceptar tan si com si aquest decret de llei, realment fa molta molta pena. És indignant. El senyor Maragall, pel que sembla, té de sentiment català, el que té una formiga de semblança amb un elefant.

Què li ha promès el PSOE, senyor Maragall? Un sou més digne? Més vacances?Ja ho vaig exigir, en el meu antic blog, farà cosa d'un any aproximadament, i ho repetiré tantes vegades com faci falta:

EXIGEIXO LA DIMISSIÓ DEL CONSELLER ERNEST MARAGALL DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ PER LA SEVA FALTA DE CONSIDERACIÓ PER LA SOCIETAT CATALANA, PER LA SEVA FALTA D'AUTOESTIMA ENVERS LA LLENGUA CATALANA, PER INCOMPLIR EL PACTE DE GOVERN (ENFORTINT AIXÍ L'ESTRATEGIA DE LA DRETA CATALANA) I PER SOBRE DE TOT, PER AMENAÇAR A LES ESCOLES A COMPLIR ELS DESITJOS DEL GOVERN DEL PSOE.

ÉS INDIGNANT!

PD: (Tot i referir-se a dates i a un context polític ja passat, aquest article el vaig publicar a principis de juny del 2008 a un dels diferents blogs que tenia abans. Tot i tancar aquells blocs, he preferit mantenir aquest article).