dijous, 7 d’agost de 2008

Mousse de licor d'independència.

Ingredients:
1 litre de licor d'igualtat d'oportunitats.
10 rovells d'autoeterminació.
600g de sucre de la felicitat.
2 litres de nata republicana
15-18 fulles de gelatina de legitimitat catalana.
Decoració: fruites de la passió per la terra.

Elaboració:

- Batre la nata fins que quedi semi muntada i reservar-la a la nevera. Rehidratar les fulles de gelatina amb aigua fresca.

- Coure al bany maria els rovells i el sucre fins que quedi una crema lligada i sense grumolls del sucre.

- Afegir-hi, fora del foc, el licor, i després la gelatina fosa en una mica del licor.

- S'hi va incorporant la nata sempre poc a poc i de manera envolvent per a evitar fer baixar la nata.

- Servir la mousse en copes elegants i guardar a la nevera durant unes 2 o 3 hores per aconseguir que agafi cos. Passat aquest temps, ja es pot servir, amb alguna peça de fruita de la passió col·locada per sobre de la mousse.

Bon profit!


Observacions: Aquesta copa està molt més bona acompanyada d'uns carquinyolis antiborbons quan estàs amb els amics, la família o amb aquells a qui més estimes.